EAS koostöös Maaeluministeeriumiga kutsub Eesti toidusektori ettevõtteid Prantsusmaa sihtturu seminarile.
Enam kui 67 miljoni elanikuga on Prantsusmaa suuruselt teine turg Euroopas. Toiduainete turul hindavad prantsuse tarbijad üha enam kvaliteeti ning maaletoojad otsivad innovaatilisi tooteid. Juba mitu aastat järjest on mahetoodete tarbimine tõusuteel. Eesti maitsed on käesoleval aastal Prantsusmaal fookuses tänu kokandusvõistluse Bocuse d´Or eelvooru toimumisele Tallinnas. Samuti toimub Pariisis 2020. a oktoobris rahvusvaheline toidumess SIAL.
Tule kuulama, milliseid võimalusi pakub Prantsusmaa Eesti toiduainete sektori ettevõtetele!
Ürituse toimumise kellaaeg täpsustub peagi.
Seminaril räägivad Prantsusmaa toiduainete sektori tendentsidest ning prantslaste tarbimisharjumustest maaletooja Taste Distribution ostujuht Arthur Harnois ning agentuuri Wabel kaasasutaja Aurélien Van Berten.
Tarmo Virki Eesti ettevõttest Lahhentagge jagab oma kogemuslugu koostööst Pariisi ühe prestiižikama poeketi Bon Marché La Grande Epicerie gurmeekauplusega.
Registreerimine: seminaril osalemine on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine (ankeet allpool) hiljemalt 22. jaanuaril.
Ürituse lisainfo:
Kristiina Kalda
EASi ekspordinõunik Prantsusmaal
Tel. +33 6 78 01 22 78
Mari Abel
Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus
Tel. 6279776