Prantsusmaa sihtturu seminar toidusektori ettevõtetele

Aeg
29. jaanuar 2020 kell 09:30 kuni kell 13:30
Asukoht
Radisson Blu Hotel Olümpia, Tallinn, Liivalaia 33, II korrus
Keel
Eesti keeles, In English
Korraldaja
Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus


EAS koostöös Maaeluministeeriumiga kutsub Eesti toidusektori ettevõtteid Prantsusmaa sihtturu seminarile.

Enam kui 67 miljoni elanikuga on Prantsusmaa suuruselt teine turg Euroopas. Toiduainete turul hindavad prantsuse tarbijad üha enam kvaliteeti ning maaletoojad otsivad innovaatilisi tooteid. Juba mitu aastat järjest on mahetoodete tarbimine tõusuteel. Eesti maitsed on käesoleval aastal Prantsusmaal fookuses tänu kokandusvõistluse Bocuse d´Or eelvooru toimumisele Tallinnas. Samuti toimub Pariisis 2020. a oktoobris rahvusvaheline toidumess SIAL.

Tule kuulama, milliseid võimalusi pakub Prantsusmaa Eesti toiduainete sektori ettevõtetele!

Ürituse toimumise kellaaeg täpsustub peagi.



Päevakava

Seminaril räägivad Prantsusmaa toiduainete sektori tendentsidest ning prantslaste tarbimisharjumustest maaletooja Taste Distribution ostujuht Arthur Harnois ning agentuuri Wabel kaasasutaja Aurélien Van Berten.

Tarmo Virki Eesti ettevõttest Lahhentagge jagab oma kogemuslugu koostööst Pariisi ühe prestiižikama poeketi Bon Marché La Grande Epicerie gurmeekauplusega.



Osalemistingimused

Registreerimine: seminaril osalemine on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine (ankeet allpool) hiljemalt 22. jaanuaril.

 

 

Ürituse lisainfo:

Kristiina Kalda

EASi ekspordinõunik Prantsusmaal

Tel. +33 6 78 01 22 78

kristiina.kalda@eas.ee

 

Mari Abel

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

Tel. 6279776

mari.abel@eas.ee

 

X